Aromele delicate si minunate care sa iti rasfete simturile si in care sa iti invalui cu fiecare ocazie hainele,asternuturile si perdelele si sa le porti mereu cu tine oriunde ai fi. Cu acest gand am pornit in minte atunci cand am creat Nobless  Fragrance. Un alint olfactiv unic si inmiresmat .

Bine te-am gasit! Suntem Nobless  Fragrance și de mai bine de 2 ani cream Detergent de rufe,Balsam de rufe,Parfumuri pentru casa si masina si Parfumuri de rufe de poveste toate realizate cu pasiune, iubire, dedicare și pricepere ca tu sa iti poti usura rutina ta zilnica si casa ta sa fie mereu improspatata de miresme.

Am creat până acum mai mult de 20 esente unice în combinatii rafinate si sunt ideale pentru toate tipurile de tesaturi, mizand pe note naturale si pe mirosuri speciale, menite sa reziste mult timp, pe fiecare articol vestimentar in parte. Ne-am asigurat ca fiecare produs ce poarta semnatura noastră ajunge la tine direct din fabrica, pentru ca pretul final sa fie unul cat mai prietenos iar livrarea sa fie realizata rapid și in siguranta maxima. Așa cum noi consideram ca ar trebui sa fie firesc.

Știm ca fiecare persoana este diferita și că nevoile si dorintele tale sunt unice. De aceea, aromele noastre sunt distincte, încantandu-te cu un concept floral, fresh, oriental, fructat, dulce si delicat, ca nevoile tale olfactive sa fie incantate si ca tu sa iti alegi aroma sau de ce nu aromele favorite sufletului tau.  

Ne bucuram enorm sa te cunoastem și iti promitem să facem absolut tot posibilul sa iti depasim așteptările si sa putem contribui sa starea ta de spirit.

Cum poți utiliza eficient Balsamul de rufe Nobless Fragrance:

Indiferent de aroma sau aromele pe care o/le preferi și pentru care optezi, tu te vei bucura mereu de tesaturi curate, parfumate si catifelate in note persistente și rafinate.

Dulci, Fresh, Orientale, Florale, Fructate sau Delicate, acestea o sa te insoteasca mereu, la fiecare pas ,datorita concentratiei ridicate de parfum, si sa iti faca ziua mai buna.

Nu trebuie decat sa adaugi balsamul preferat în compartimentul masinii de spalat si magia sa apara.

Vestea minunata? Poti combina orice aroma de detergent cu oricare aroma de Balsam de rufe, ca rasfatul tau olfactiv sa fie mereu diferit si aparte.

 

Details